Henan Baililai Superhard Material Co., Ltd.

Super hard de Materialenco. van Henanbaililai, Ltd.

 

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Henan Baililai Superhard Material Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Henan Baililai Superhard Material Co., Ltd.

1
Henan Baililai Superhard Material Co., Ltd.
bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Merken : Henanbaililai
Export pct : 50% - 60%

Is super hard Materieel Co. van Henanbaililai, Ltd een professionele productie van synthetische diamant, kubiek boriumnitride en zijn producten van high-tech particuliere ondernemingen, sterke technische kracht van het bedrijf, volledige de testmethoden, en de unieke technologie om productie te organiseren. Het bedrijf is geëngageerd aan het onderzoek geweest en de ontwikkeling van super harde materialen, heeft een aantal onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, heeft ontwikkeld zich tot een inzameling van wetenschappelijk onderzoek, productie, verkoop naar één van de productieondernemingen.
De belangrijkste producten van het bedrijf zijn enig Kristaldiamant, polycrystalline Diamant, kubiek boriumnitride, allerlei poeder, PCD, PDC, TSP, CVD, PCBN en andere super harde materialen en producten, worden de producten van het bedrijf wijd gebruikt in steenverwerking, bouwnijverheid, energieextractie, geologische exploratie, het machinaal bewerken, elektronische industrie, de optische industrie, trekkend de industrie, juwelenverwerking en andere gebieden.
Tegelijkertijd, is het bedrijf geëngageerd aan ononderbroken innovatie, vooruitgaand met The Times, de achtervolging van „boete drie“ (verfijnd, technisch verfijnd, goed uitgerust), met geavanceerde productielijnen, strikte procesbeheersing en de volledige testmethoden, heeft een volledige reeks van de onafhankelijke technologie van de kernvoorbereiding, heeft een onderzoek en een ontwikkeling van uitstekende kwaliteit en personeelsteam.
Sinds zijn aanvang, die het de „geloofwaardigheid, kwaliteit, de beheer-georiënteerde, oprechte dienst“ concept eerst aanhangen ontwikkeling, is geëngageerd aan het creëren van hun eigen collectief merk, werkt met klanten, creeert een betere toekomst!

Waarom kies ons?
. Wij hebben geconcentreerd ons op de schurende industrie, hebben wij zeer professioneel R&D, productie en het verkoopteam, zal het bedrijf waarborgen om klanten van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten en de warme en nadenkende dienst.
Twee. Nieuwe reeks van producten, overeenkomstig internationale de industrienormen, goede klantenervaring.
3. Verstrek een korrelig inspectierapport, zodat de klanten de productkwaliteit en het sorteren van normen kunnen beter begrijpen.
4. Geavanceerd bureausoftware en citaatsysteem, om ervoor te zorgen dat de klanten een snel en nauwkeurig onderzoeksantwoord krijgen.
5. Lage kosten van de verrichting en het beheer van dag tot dag.

Contactgegevens
Henan Baililai Superhard Material Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Mickey wang

Tel.: 86-371-67976196

Fax: 86-371-67976196

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)